top of page

FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG

Ett företags viktigaste tillgång är dess personal. Mår inte personalen bra så blir företaget lidande av detta i form av minskad arbetseffektvitet och ökad sjukfrånvaro.

Sala Naprapatklinik hjälper till på detta område genom att slå två flugor i en smäll. 
Genom att hålla personalen så frisk som möjligt, vilket minskar sjukfrånvaron och ökar lönsamheten på företaget. Men det viktigaste av allt är att genom detta ökar personalens livskvalitet, något som de inte bara har nytta av på jobbet utan även på fritiden!

Jag behandlar det problem du lider av rörande muskler och leder samt ger individuella tips och råd för att få dig tillbaka in i matchen igen. 
Jag kan även se över arbetsplatsen för att komma med förslag på lösningar som kan underlätta arbetet för personalen. Skulle du efter en undersökning inte anses vara lämpad för naprapatbehandling hjälper jag dig givetvis vidare till rätt vårdgivare.

Behandling

Vi behandlar i första hand akuta besvär såsom nackspärr och ryggskott men även problem av kronisk karaktär t.ex. ischias, musarm, "kontorsnacke" eller hälsporre. En stor del av vårt arbete är även förebyggande i form av behandling och rådgivning. Vi ser till att de som mår bra idag även gör det i fortsättningen. Kroppen behöver, precis som bilen, underhåll ibland för att fungera perfekt.

petra2t.jpg

Leg. Naprapat Petra Lönning, Sala

bottom of page